De kracht van een lerende organisatie!

Om in de huidige tijd met de hoge werkdruk en een krappe arbeidsmarkt ook nog aan de toekomst te denken is best een uitdaging.

Hoe ziet de toekomst er überhaupt uit met veranderende eisen en innovaties die elkaar in hoog tempo opvolgen? Het werk simpelweg van bovenaf organiseren volstaat niet meer.
Uw leidinggevenden en medewerkers zijn druk met de korte termijn om zo een project of product binnen budget en planning af te leveren.

Maar hoe is dat voor u? Hoe anticipeert u op de veranderende eisen en innovaties?

Uitdagend

Als werkgever staat u voor een hele uitdaging: Welke keuzes moet u maken en hoe faciliteert u uw medewerkers zodat zij meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en deze niet afremmen?

Doe het samen!

Laat ze meedenken in oplossingen, betrek ze direct bij het opzetten en uitvoeren van uw bedrijfsdoelen. Alleen dan gijpen ze bij eventuele tegenslagen niet direct terug naar oude technieken of middelen.

Op die manier levert iedereen op zijn eigen vakgebied, opleidingsniveau en specifieke leerbehoefte een bijdrage aan het proces, uw bedrijf en zelfs aan de maatschappij.

Dat is de kracht van een lerende organisatie.

Met het programma ‘Van werkvloer tot directie’, traint u niet alleen uw leidinggevenden, maar ook uw medewerkers uit alle lagen van uw organisatie.

Benieuwd hoe u uw medewerkers kan meenemen in de transitie en tegelijk de waan van de dag de baas blijft?

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven