Fijne feestdagen en gezond 2023 gewenst

Met de Kerstdagen in zicht, nadert het nieuwe jaar snel. En natuurlijk is dit de periode om terug te kijken. Terug te kijken naar de klussen die ik heb mogen doen. Online en gelukkig ook steeds vaker weer offline. Dat blijf ik toch het leukst vinden: samen met mensen kijken naar mogelijkheden, kansen en oplossingen op hun werkplek. Voor de persoon zelf en in de samenwerking met hun collega’s.

De zoveel mogelijk op maat gemaakte trainingen zijn het afgelopen jaar goed beoordeeld. Dat geeft een dankbaar gevoel en de moed om door te gaan. Want zoals u weet blijven het roerige tijden in de bouw: de stikstof kwestie, het tekort aan materialen en het tekort aan vakmensen is nog niet opgelost. Om over de hoge energieprijzen maar niet te spreken.

Daarom is het bewust omgaan met mensen en materialen steeds meer een speerpunt voor werkgevers geworden. En die bewustwording zal ook moeten worden ingezet in vooruit kijken in tijd. Uiteindelijk draait het om duurzame oplossingen. De steeds vaker ingezette korte-termijn oplossingen bijten je uiteindelijk in de staart! Je kan niet blijven ingrijpen op de toch al korte termijnen.

Ook ik wil me graag bezighouden met die bewustwording en duurzaamheid. Voor mij start 2023 daarom met een nieuwe uitdaging bij Bewust Bouwers (website).

Hier ga ik als directeur, samen met het kernteam en de auditoren de bouwwereld positieve impulsen geven. Bedrijven en organisaties met elkaar in verbinding brengen om zo de meerwaarde van innovatie, kennisdeling en samenwerking ten volle te benutten.

Ik wens u fijne feestdagen en een mooi, duurzaam 2023!

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven