Trainingen en Workshops

Onze trainingen zijn interactief en kunnen "op maat" worden aangepast

Naast het programma voor MKB-bedrijven en coaching verzorgt KoersInZicht ook trainingen en workshops. Deze trainingen zijn voor zowel bedrijven als ook voor particulieren. De trainingen en workshops kunnen ook in-company worden gegeven of als maatwerk worden aangeboden.

Teambuilding met DISC

Externe en eigen medewerkers die in (project)teams samenwerken en inzicht willen krijgen over hoe goede samenwerking tot stand komt.
In deze training leert u hoe u een goed draaiend (project)team samenstelt.
lees meer

Door Inzicht Samen beter Communiceren (DISC)

Het ingewikkelde van communicatie is dat we niet weten wat de ander denkt, voelt of bedoelt. We interpreteren andermans gedag vanuit ons eigen perspectief, behoeften en bedoelingen.
In deze training leert u op een interactieve manier wat uw onbewuste voorkeuren (behoeftes) zijn. U wordt bewuster over hoe en wanneer u ze inzet en hoe ze bijdragen aan uw manier van communiceren.
lees meer

Situationeel leidinggeven met DISC

(aankomende) leidinggevenden die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van leidinggeven en hun wendbaarheid in samenwerking willen vergroten.
Bent u in staat uw team in beweging te krijgen, te motiveren en te inspireren? Weet u wat uw persoonlijke (voorkeur)stijl is? Welke rol neemt u in en wanneer? Deze training helpt u hierbij.
lees meer

Communicatie en leidinggeven voor voorlieden & teamleiders

U bent een vakman en techneut in hart en nieren, u werkt hard, u heeft goede resultaten en men werkt graag met u. Uiteraard wordt dat gezien en mag u doorgroeien naar voorman: Opeens wordt alles anders;
Leiding geven, communicatief vaardig zijn, organiseren en ook nog uw werk doen. In deze 2 daagse training helpen we u om uw ‘nieuwe’ functie met energie, zelfvertrouwen en plezier te kunnen vervullen.
lees meer

Communiceren op de bouwplaats

Veilig en goed samenwerken op de bouwplaats is essentieel maar wordt steeds uitdagender. Het is niet alleen de taal die ons soms parten speelt, ook onze cultuurverschillen spelen een rol.
In deze cursus leren de deelnemers waarom heldere communicatie belangrijk is. Ze ontdekken de impact van misverstanden door miscommunicatie. Ze leren eigen ‘aannames’ te herkennen en hoe dit hun communicatie en gedrag beïnvloedt.
lees meer

LEAN in de basis

De workshop is vooral bedoelt voor personen die onderdeel (gaan) uitmaken van veranderings- of verbeteringsprocessen, of processen willen optimaliseren.
In deze training krijgt u inzichten wat LEAN voor u kan betekenen bij procesoptimalisatie, kwaliteitsverbetering en succesvoller organiseren.
lees meer

LEAN voor bouwmanagement

U wilt dat de (faal)kosten afnemen, er minder voorraad is, de productie beter aansluit op de wensen van de klanten. En deze werkwijze mag niet eenmalig zijn, maar als de nieuwe standaard gelden!
In deze training leert u een cultuur van continue verbeteren in te zetten en te waarborgen. U krijgt inzicht hoe u vanuit de 3 pijlers, ‘Doel’ - ‘Mens’- ‘Proces’, LEAN optimaal in uw organisatie kan toepassen.
lees meer

Omgevings-veiligheid bouw & infra

Omgevingsveiligheid is altijd al een belangrijke aspect bij bouw en verbouw. Maar de uitdagingen worden steeds complexer met de toenemende vraagstukken op gebied van milieu, gezonde en sociale leef omgeving. (i.s.m. Bewuste Bouwers)
Deze training richt zich op het bewustzijn van mogelijke risico’s en de impact van beheersmaatregelen voorafgaand en tijdens de bouw. Beheersmaatregelen als het opzetten van een stakeholder analyse, een communicatie matrix en de basisstappen van een BLVC-plan.
lees meer
Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven