Leer uw medewerkers goed communiceren om verwachtingen van uw klant te managen!

[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” text=”” heading=”deel dit artikel!” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”0″ link=”” /]

Tijdens deze 2-daagse training leren uw medewerkers hoe ze verwachtingen van uw klant kunnen managen. Hoe ze een ‘slecht’-nieuws gesprek moeten voeren. Hoe ze met weerstand om kunnen gaan en hoe ze inzicht krijgen in hun eigen gedrag en communicatiestijl.

Ze leren hoe ze rechtstreeks de communicatie kunnen aangaan in plaats van het versturen van een afstandelijk e-mailbericht. Ook als het ‘slechte’-nieuws over de planning, een levering of over extra kosten gaat. Op deze manier hoeft u niet steeds bij te springen en ‘brandjes te blussen’ om uw klant tevreden te houden.

Als uw medewerkers goed kunnen communiceren en geen angst hebben voor de reactie van uw klant, hoeft u helemaal geen ‘brandjes meer te blussen’. Dan houden ze zelf het initiatief tijdens het gesprek en leggen ze de eventuele acties niet bij een ander neer. Uw mensen zijn intelligent genoeg en hebben goede vakinhoudelijke kennis van zaken. Alleen in het klantencontact gaat het nu vaak mis. Doordat ze ervaring missen, soms te kort door de bocht spreken en geen goed vermogen hebben tot zelfreflectie.

Met deze training geeft u uw medewerkers de juiste communicatie-tools en investeert u niet alleen in uw medewerkers en uzelf, maar ook in uw klant. U kunt uw tijd aan uw werkelijke taken besteden. U hoeft niet meer bij te springen en brandjes te blussen. U weet dat uw medewerkers over de juiste tools en vaardigheden beschikken om echt in contact te staan met uw klant.

VRAAG NU UW OFFERTE AAN

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven