koersinzicht

Vooruitkomen doe je samen

U heeft voor 2020 vast ideeën over de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. Daarvoor hebben sommige afdelingen wellicht wat extra aandacht nodig. Ook heeft u via de beoordelingsgesprekken met uw medewerkers inzicht gekregen in hun (persoonlijke) ontwikkelingen.

Heeft u deze ideeën en inzichten al om kunnen zetten in concrete acties en plannen? Of merkt u dat de waan van de dag de regie alweer overneemt. Ontwikkelen blijft belangrijk, maar hoe krijgt u dit voor elkaar in combinatie met de dagelijkse werkzaamheden van u en uw medewerkers?

KoersInZicht heeft veel ervaring met zulke vraagstukken en biedt u net datgene wat nodig is om verder te komen. In de vorm van een training of coaching, individueel of met een hele afdeling tegelijk, het kan allemaal.

Daar ben ik van overtuigd. Daarom zijn onze trainingen gericht op bewustwording van gedrag en communicatie. Om op die manier de onderlinge samenwerking een positieve impuls te geven, trainingen zijn interactief en kunnen op maat worden aangepast. Zodat iedereen, op zijn eigen niveau, zich kan ontwikkelen. voor de reeds ontwikkelde trainingen op www.koersinzicht.eu/trainingen

Heeft u voor uw organisatie behoefte aan training of coaching, wilt u uw mensen  inspireren om kritisch naar zichzelf en hun collega’s te kijken? Met mijn frisse blik kom ik graag bij u langs om samen te bespreken wat uw mogelijkheden zijn.

Vooruitkomen doe je samen.

Mijn doel is het boeken van blijvend resultaat zodat u succesvol uw plannen voor 2020 en verder kunt doorvoeren.

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven