Nieuwe tijdperk vraagt om andere manier van denken

In vele gesprekken over het nieuwe bouwen wat ik voer, geef ik vaak het voorbeeld dat we in de toekomst ons huis via Google bestellen, zelf online ontwerpen en vervolgens bestellen. De gastheer in de bouw verzorgt dan verder alle afstemming rondom levering en plaatsing.
Blijkbaar ben ik niet de enige die ziet dat we anders moeten gaan denken over onze manier van werken en bedrijfsorganisaties. Jan Rotmans heeft het dan over de consument die bepaalt, ik zie dat medewerkers steeds meer invloed hebben op de gehele bedrijfsvoering, het beleid en de markt. Evengoed vind ik het een interessante visie. Nieuwsgierig volg de link.

[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”0″ link=”” /]

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven