Zet Koers naar 2018

Terug van vakantie en nu vooruit!

De vakantieperiode is voor de meesten van u voorbij, de accu is opgeladen en we gaan weer met frisse moed aan de slag. Nog maar even en we gaan het laatste kwartaal van het jaar in. Tijd om uw doelen en beleid voor het komende jaar op te stellen, want ‘waar staan we in de markt?’, ‘welke ontwikkelingen zijn er gaande?’ en ‘hoe kunnen we efficiënter werken (of, liever, met meer plezier, want vaak blijkt dat efficiëntie hiermee centraal staat)’.

Training op maat
Na de crisis, waar we ook veel van geleerd hebben, realiseren wij ons dat we in een ander tijdperk leven. Ik zie bedrijven terugvallen naar oude technieken, (bedrijfs-)processen en afspraken. Veelal door de ‘waan van de dag’ blijkt er niet voldoende tijd of aandacht om het vizier op ontwikkeling te houden. Ondanks de wil om het anders te doen! Dit demotiveert; niet alleen u maar ook uw collega’s en medewerkers.

Kortom; We kijken via de achteruitkijkspiegel naar de toekomst en dat kan anders!

Vanuit mijn verleden snap ik maar al te goed hoe het werkt en dat het lastig is. Ik weet ook dat het loont om hier tijd en energie voor vrij te maken, zodat de (faal)kosten naar beneden gaan, collega’s beter samenwerken en met meer energie de klus zullen klaren.

Laat mij u en uw collega’s op weg helpen, zodat u sneller uit de startblokken kunt om die ontwikkelingen in gang te zetten. Eenmaal in de flow zult u merken dat het steeds eenvoudiger wordt, er een cultuur van continu verbeteren ontstaat en er met meer plezier effectiever en efficiënter gewerkt gaat worden.

Met de elementen vanuit het Koershuis maak ik voor u een training op maat. Wilt u de onderlinge samenwerking verbeteren of ligt de focus meer op leiderschap-ontwikkeling? Raadpleeg bijgaande flyer of maak direct een afspraak om de ontwikkelmogelijkheden te bespreken.

 
[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”0″ linkedin=”1″ link=”” /]
Met vriendelijke groet,
Jan Koers,
inspirator

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven