Mens en Techniek

Alles draait om de juiste samenstelling!
Mijn carrière is echt begonnen toen ik bedrijfsleider werd van een betonwarenfabriek. Met mijn technische achtergrond, opleiding en interesse in de mens ben ik vol enthousiasme deze wereld binnengestapt. Een wereld waar het vooral draait om de techniek en het tot stand brengen van producten.

Na nog wat andere functies in de technische wereld ben ik steeds verder opgeschoven naar de zachtere kant van het bedrijfsleven. Het begrijpen, begeleiden, communiceren en inspireren van de mens. En voor sommige mensen is mijn wereld hierdoor geheel anders geworden; dat vind ik niet.. Sterker nog, ik zie vooral overeenkomsten en deze wil ik dan ook graag met u delen.
Voor mij gaan mens en techniek hand in hand, zolang je van beiden maar de gebruiksaanwijzing kent en wilt toepassen!

Met DISC leert u hoe u het gedrag kunt herkennen van uw collega, partner en klant. Door die kennis bent u in staat om uw manier van communiceren af te stemmen op uw gesprekspartner. Hierdoor komt u samen sneller tot de kern, zijn er minder irritaties en beleeft u samen meer plezier aan het behalen van uw (gezamenlijke) doel.
De kracht van het DISC-instrument zit hem in de eenvoud, zonder af te doen aan de complexiteit van mensen. Alles wat u leert over DISC is direct toepasbaar in uw werk en in uw privéleven.
Aangezien vandaag de dag omgevingsfactoren steeds sneller veranderen, zult u ook in uw organisatie continue bezig moeten zijn met het inzetten van het beste team voor een bepaalde klus. Inzicht en onderlinge communicatie wordt hierin steeds belangrijker; voor iedereen binnen uw organisatie. Van het management tot de werkvloer.

Nieuwsgierig hoe dit voor u kan werken? Vraag vandaag nog een Strategiegesprek aan en dan bekijken wij samen de mogelijkheden. Nu aanvragen!

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven