Kwartaalnieuws

Het tweede kwartaal ligt alweer achter ons; één die we ons nog lang zullen herinneren. ‘Corona’ was het toverwoord dat ons heeft doen realiseren dat gezondheid niet altijd vanzelfsprekend is.

Een kwartaal waarin we nieuwe ervaringen hebben opgedaan waarvan sommige minder leuk waren. Maar er waren ook leerzame en leuke ervaringen. Zo kwam het leerproces van de online mogelijkheden in een versnelling terecht.

Uiteraard heeft KoersInZicht hier ook stappen in gemaakt met als gevolgd dat er succesvolle webinars zijn gegeven over ‘De ontdekkings­reis van DISC’. Wat houdt DISC in, waar komt het vandaan en belangrijker nog wat kan ik er mee?

Mede dankzij de Ondernemersvereniging van Amstelveen (link) heeft dit geresulteerd in 3 nieuwe klanten die ik nu geheel online coach en ondersteun.

Bent u ook benieuwd naar deze online coaching? Tot 15-09-20 kan ik u deze ontdekkingsreis voordeliger aanbieden; voor € 225,00 euro. Stuur mij een e-mail dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wet Kwaliteitsborging in de bouw.

Sinds begin dit jaar ben ik als programma-manager voor de WKB actief bij Kiwa. Hierdoor kan ik mijn steentje bijdragen aan deze nieuwe wet Kwaliteitsborging. Ik werk vanuit de eerste lijn aan de vormgeving en volg alle ontwikkelingen op de voet. Ik geef toelichting aan bedrij­ven om duidelijk te maken wat deze wet inhoudt voor hen, met diverse partijen en teams ga ik hierover in overleg.

Tijdens de corona crisis natuurlijk vanuit huis: Een voordeel als ZZP’er met jarenlange thuiswerk-ervaring dat ik kan werken vanuit mijn mooie ‘kantoor-aan-huis’.

Nieuwe trainingen.

Dit kwartaal heb ik ook de tijd genomen voor het ontwikkelen van een nieuwe training voor KoersInZicht.

Een training voor een specifieke doelgroep. Voor mensen die op een laagdrempelige manier, bewuster worden gemaakt van hun eigen ge­drag en communicatie in hun werk-omgeving. Met het introduceren van ‘Steven doet het even’ en ‘Pietje Precies’, worden de trainingen her­kenbaar en direct toepasbaar in hun dagelijkse praktijk.

Nieuwsgierig of deze training ook voor u interessant kan zijn? Bel of mail mij voor meer informatie.

LAST BUT NOT LEAST

Vanaf kwartaal vier is KoersInZicht op een nieuwe locatie gevestigd. Een nieuwe omgeving met nieuwe kansen. Alhoewel, niet helemaal nieuw: In opdracht van de gemeente geef ik al enkele jaren trainingen aan woningcorporaties. En voor een accountantskantoor werk ik als bedrijfscoach. Mijn verhuizing naar Apeldoorn zal geen invloed hebben op mijn vertrouwde dienstverlening in de omgeving van Uithoorn. Ook in deze innoverende werkomgeving blijf ik persoonlijk actief met klanten en in netwerken. Zowel ‘live’ als online. 

Dus, als de corona-regels het toestaan, hoop ik u ook in kwartaal vier weer te ontmoeten.

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven