Aan tafel bij het ontwerp Betonakkoord 2030

Het Betonakkoord 2030 komt voort uit een initiatief van MVO-Netwerk Beton en SBRCURnet. Het samenwerkingsverband van publieke en private partijen ziet met het Betonakkoord kansen om de betonketen verder te verduurzamen en er als keten sterker uit te komen: Een nationaal ketenakkoord voor duurzame groei van de sector, enigszins vergelijkbaar met het Energieakkoord. Speerpunten uit het akkoord zijn: CO2-reductie, circulariteit, biodiversiteit en sociale innovatie.

Vanuit  Two-focus  sluit ik aan bij de tafel van het Sociaal Kapitaal. Met mijn expertise vanuit de (prefab) beton en kennis van het sociale aspect in organisaties, lever ik mijn bijdrage.

Vanuit onze (Two-focus) overtuiging om het sociale aspect van organisaties anders te bekijken, beter te begrijpen en te waarderen, zijn we trots om onze bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het Betonakkoord 2030, op het onderdeel Sociaal Kapitaal.

Wij  zien aanknopingspunten binnen het sociaal innovatieprogramma. Wij willen verantwoordelijkheid nemen en faciliteren in de transitie om de “zachte” kant van betonsector beter te benutten door anders te kijken naar organisatiestructuren, maatschappelijke relevantie van beton en duurzame inzetbaarheid binnen de branche.

 

 

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven