Keuzes….

[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”0″ link=”” /]

Keuzes maken en aan de slag

Afgelopen week stond in het teken van keuzes maken. Niet mijn sterkste punt; Jan kan dat beter. Hij absorbeert informatie, laat zijn gedachten erover gaan, stelt voor zichzelf een deadline en maakt een keuze. Simpel. Ja, ja…

Gedrag analyse op basis van DISC

Maandag zijn er 2 directieleden op bezoek geweest om hun DISC profielen te bespreken. DISC is een instrument waarmee je jouw persoonlijke voorkeursgedrag meet. Welk gedrag en welke communicatie heeft -bewust en onbewust- jouw voorkeur. Zo kom je er ook achter welke onderdelen van je werk jou van nature goed afgaan, en welke niet.

De ingevulde antwoorden voor de profielen zijn verwerkt en vandaag komen ze hun persoonlijke profiel in ontvangst nemen. Jan licht het profiel altijd in een persoonlijk gesprek toe. Dat is fijn omdat er dan voorbeelden gegeven kunnen worden. Hij geeft inzicht in je sterke kanten en in je valkuilen. Hij geeft aan hoe je deze bij jezelf en bij anderen kan herkennen én kan gebruiken in je communicatie. Op die manier kan er verdieping plaatsvinden.

Ik zorg voor de lunch, ook leuk! Na een goede discussie, stof om over na te denken en met gevulde magen, gaan ze weer op weg. Jammer dat ik er niet bij kon zijn om, als vliegje op de muur, te kijken hoe zij op hun profiel reageren.

Win-win

Meer directieleden en voormannen zouden dit eigenlijk eens moeten doen; een DISC-profiel laten maken. DE manier om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke aanpak van werken en jouw manier van omgaan met mensen. Niet alleen een investering in jezelf, maar ook voor een afdeling waaraan je leiding geeft. Je snapt dan beter wat medewerkers nodig hebben en hoe je hier het beste op kunt aansluiten. En omdat je die informatie hebt, ben je beter in staat om jouw medewerkers te begeleiden en te ondersteunen.

Nieuwsgierig? Vraag dan een gratis beknopt profiel aan: https://koersinzicht.eu/disc/

Webinar

Dinsdag volgen we alle twee een webinar ‘Meer klanten via LinkedIn’. Een leuke en gemakkelijke manier om meer informatie te krijgen over een bepaald onderwerp. We blijven leren.

Woensdag gaat Jan aan de slag met het aanpassen van zijn LinkedIn profiel. En hij werkt aan zijn programma ‘Van Werkvloer tot directie’. https://koersinzicht.eu/programma/ Het blijft, bij elke opdracht weer, fijnslijpen en op maat maken voor de groep waaraan hij dit programma geeft.

Donderdag start met Crossfit! Ontspanning: Ook goed voor de geest. ’s Middags naar de Ondernemers Vereniging Amstelveen. https://www.oa-amstelveen.nl/nieuws/nieuwe-leden  Hij is van die club lid geworden en gaat netwerken! Dat is niet zijn sterkste punt; netwerken. Maar hij doet het wel en blijft hierin leren en ontwikkelen.

En dan is het alweer vrijdag. Ik ben er eindelijk klaar voor (keuzes gemaakt): de tuin aanpakken! Als de plantjes ’s middags in de tuin staan te pronken, kan het weekend beginnen. En Jan ontvangt het bericht dat de door hem ontwikkelde trainingen in het programma van Bouwmensen (Espeq) is opgenomen. Er zijn al enkele inschrijvingen. Die klant heeft goede keuzes gemaakt!

Nieuwsgierig naar deze of andere trainingen van Jan? Kijk op zijn website: www.koersinzicht.eu. Of bel hem gewoon een keer en vraag, geheel vrijblijvend, wat hij voor uw bedrijf zou kunnen doen. Soms kunnen er grote sprongen gemaakt worden, met een duidelijke en doelgerichte training. Een volledig programma is lang niet altijd nodig.

[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” text=”” heading=”Voor meer informatie kijk ook op:” facebook=”1″ linkedin=”1″ link=”” /]

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven