Train het team en niet enkel een individu

Ik denk het niet.

Stel dat we enkel de aanvoerder een cursus geven, bijvoorbeeld leiderschap, communicatie of een andere managementtraining. Hij zal dan in staat zijn om zijn elftal beter aan te sturen, maar of daarmee wedstrijden gewonnen worden?

Waarom doen we dat in het bedrijfsleven dan wel? Ik kom vaak tegen dat de ondernemer de bedrijfsvoering graag uit handen geeft aan zijn leidinggevenden, zodat hij kan ondernemen! Echter de door ondernemers bedachte resultaten blijven uit. De wedstrijden worden niet gewonnen! En dus gaat de leidinggevende naar een cursus om zijn team beter aan te kunnen sturen. Maar helaas levert ook dat vaak nog niet de gewenste resultaten op voor het hele bedrijf. Om 100 % kans te hebben dat je de wedstrijd wint, moet je het hele team trainen en niet enkel de leidinggevende.

Met KoersInZicht kijken we naar de aanwezige kennis in het bedrijf, trainen we iedereen op het juiste niveau zodat de onderlinge samenwerking en het kennisniveau op elkaar gaan aansluiten. Daarmee gaat iedereen zijn bijdrage leveren aan veranderingen en ontwikkelingen. En dat is nodig om kansen en mogelijkheden voor de ondernemer succesvol te maken.

[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”inline” text=”” heading=”” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”0″ linkedin=”1″ pinterest=”0″ link=”” /]

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven