Hoge waardering voor de praktische cursus aan Team-, productieleiders, voorlieden en uitvoerders.

Top waardering ontvangen voor ......

de cursus “Communicatie & (effectief) Leidinggeven voor voorlieden en teamleiders”!

Eindelijk na alle corona perikelen, waardoor trainingen zijn uitgesteld, heb ik in november weer een keer deze cursus mogen verzorgen.

Door een mooie samenwerking van Onderwijsgroep Noordwest-Holland en Bouwcursus & Training Noord-Holland bv., aan een samengestelde groep van “bouwvakkers” en  medewerkers uit de “argo & groen” sector.

Op locatie te Heerhugowaard heb ik de laatste 2 vrijdagen in november een mooi gezelschap van mannen en vrouwen inzichten gegeven om hun leiderschapskills te verbeteren. 

Leiding geven, communicatief vaardig zijn, organiseren en ook nog je werk doen. In deze cursus helpen we je, om je ‘nieuwe’ functie met energie, zelfvertrouwen en plezier te kunnen vervullen.

Met inzicht in van jouw bewuste en onbewuste drijfveren leer je onderscheid te maken in waar je wel en geen (directe) invloed op hebt. Je leert je invloed te vergroten vanuit een proactieve houding.  Hoe je goed  feedback geeft en kan  ontvangen. Met verschillende gesprekstechnieken wordt je communicatief vaardiger. Tenslotte geven we je praktische tools mee hoe je je taken als leidinggevende het beste kan uitvoeren. 

Praktisch en to the point!

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven