Goede communicatie voorkomt steeds harder werken!

Al uw medewerkers weten wat hun taken zijn. Prima mensen en toch draait de boel niet helemaal soepel. Er wordt langzaam gereageerd op veranderingen, het lijkt er op dat niet iedereen de juiste informatie heeft en soms gaan bepaalde dingen nog maar net goed. Door extra inspanningen van medewerkers loopt het project dan toch weer op schema. Helaas met onnodige fouten en extra kosten. Nu denkt u misschien: ‘mijn mensen kunnen de workload nog wel aan’, maar de onrust stijgt. Ook heeft u het gevoel vaak net achter de feiten aan te lopen bij marktontwikkelingen.

De markt is continu in beweging en uw concurrenten kunnen hier wel snel op inspelen. Zij hoeven geen extra inspanningen te verrichten om een project op tijd te laten slagen. Zij hebben tijd en energie over om op een goede manier te communiceren, te anticiperen op lastige vragen en in te spelen op de nieuwste technieken. Met goede samenwerking voor optimale teamprestaties.

Wilt u ook meer draagvlak, commitment, efficiëntie, rust en structuur in uw organisatie en continue kunnen verbeteren; bel mij voor een oriënterend strategiegesprek, daar wordt uw organisatie blij van.

Jan Koers
06 10 611 295
info@koersinzicht.eu
www.koersinzicht.eu

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven