De diversiteit van een zzp-er

Wat kunnen de werkweken van een ZZP-er toch verschillend zijn! De ene week maakt Jan lange dagen achter elkaar waarin hij veel werk verzet aan bijvoorbeeld het aanpassen van zijn website. Ook het nieuwe logo heeft daar natuurlijk een plek gekregen.  Laat ons weten wat je ervan vindt
En soms zijn er dagen die om lijken te vliegen, maar waarvan je aan het einde van de dag denkt: wat heb ik nu eigenlijk gedaan? Dat was afgelopen week niet zo; want wat is er veel gebeurd:

Poldersport
Op zijn zoektocht naar een leuke locatie voor een trainingsruimte, is hij dinsdag naar Poldersport geweest. Op 17 en 31 mei wordt er een training gegeven en wellicht is dit een goede plek hiervoor. Theorie en praktijk zijn hier uitstekend te combineren. Er is buiten namelijk veel te doen. Heel geschikt om daarmee het theoretische deel van de training een beetje te laten bezinken. Ik ben benieuwd of dit ’the place to be’ gaat worden…

Intervisie
Altijd goed om dit te doen. Je blijft jezelf hiermee ontwikkelen; zeker als dat gebeurt met zijn vakbroeders van de Ondernemersacademie.
Als counselmanager bij de Ondernemersacademie team West, begeleidt Jan directies bij het helder maken van hun doelen. Een mooi en waardevol traject voor de ondernemer die zijn toekomstvisie duidelijk wil krijgen en goed wil stroomlijnen. Die wil leren van andere ondernemers en ervaringen wil delen.

College tour
Aan het einde van die dinsdag is hij aangeschoven bij de College tour van de gemeente om kennis te maken met de nieuwe burgemeester. Fijn om samen met andere ondernemers in gesprek te gaan. Je stem te laten horen en aan te geven waar ZZP-ers behoefte aan hebben. En je hoort ook waar de gemeente allemaal mee bezig is.

Moderator bij The New Builders
Woensdagochtend; even ontspannen. Daarna naar de Moderators-bijeenkomst van The New Builders. Het netwerk met een missie: The New Builders zorgen voor een wendbare en mensgerichte bouwsector. De plek dus om met elkaar in gesprek te gaan. Om met elkaar te bouwen aan een bouwsector met toekomstperspectief.

Vandaag, samen met andere moderators, de missie en visie van The New Builders bespreken. En hoe kunnen zij als moderator, hun groepen het best begeleiden en helpen.

Donderdag: Kers op de taart!
Jan was jarig die dag: Voor de Bewuste Bouwers mag hij aan de slag als auditor!
Op de werkplaats, met zijn voeten in de modder bezig zijn met de veiligheid voor werknemers en voor iedereen rond een bouwplaats. Hoe kan de overlast voor de buurt minimaliseerd worden en hoe wordt bewust omgegaan met het milieu? Ook weer volop bezig zijn met de toekomst van de bouwsector.

Gefeliciteerd!
Een waardevolle week en een hele enthousiaste ZZP-er: Op naar volgende week!

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven