Samenwerking met Heidy Peperkamp in Two-focus

Samen met Heidy Peperkamp van dIgnA Human Development hebben wij Two-focus opgericht: Partners in groei en ontwikkeling, die de kern raken!

Wij maken organisaties succesvoller door mensen vanuit hun kracht te laten werken en ze te laten verwonderen over hun ongekende mogelijkheden. Verlegging van de focus naar het potentieel van medewerkers, zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere bijdrage aan het gezamenlijk belang.

Vanuit een breed perspectief maken wij het verschil inzichtelijk tussen wat binnen de organisatie belangrijk wordt gevonden en hoe dit door de medewerkers wordt beleefd. Een verhoogd bewustzijn zorgt voor meer inzicht en begrip in de verschillende zienswijzen, drijfveren en belevingen.

Wanneer medewerkers met meer betrokkenheid vanuit hun eigen talenten hun bijdrage kunnen leveren aan het gezamenlijke doel, neemt de kans op succes voor de organisatie toe.
Met een schat aan ervaring in organisatorische en gedragsmatige vraagstukken zijn wij uw partner om een duurzame verandering of kanteling te realiseren.

Geen oppervlakkige aanpassingen maar oplossingen die de kern raken, dat is waar wij voor staan!

Weten waar in uw organisatie rendement valt te behalen?
Investeren in de OrganisatieBoost betaalt zichzelf gegarandeerd terug. (zie www.two-focus.com)

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven