Er is zoveel meer mogelijk….

Wat ik bij vele bedrijfsontwikkelingen in de afgelopen jaren heb meegemaakt, is dat de balans vaak doorslaat naar het inzetten van managementtools. Cijfers, procedures, processen en feiten; daar lijkt het allemaal om te draaien. Zelfs persoonlijke ontwikkelingen worden vastgelegd en gemeten dankzij een POP. Maar ze zeggen niks over interne verbinding en betrokkenheid:

En daar ligt juist de KRACHT IN UW BEDRIJF!

Elke keer weer, ook toen ik zelf nog leidinggevende was, merk ik dat er zoveel meer mogelijk is, als de verbinding tussen afdelingen en medewerkers is hersteld. Als men zich verbonden voelt met het gezamenlijk doel, is de persoonlijke inzet om een bijdrage te leveren, zeer groot. Met deze ervaringen in mijn rugzak heb ik een programma ontwikkeld. Dit programma richt zich op de gehele organisatie van het bedrijf; van werkvloer tot en met de directie.

ABSORBEREN EN VERKENNEN

De eerste stap van mijn programma is het analyseren van uw bedrijfsorganisatie. Hoe is de basis, het fundament van uw bedrijf? Welke processen zijn er? Hoe is de communicatie, de overdracht en interne samenwerking? Aan het einde van deze stap ontvangt u een rapportage, met daarin mijn bevindingen welke de basis vormen voor stap 2

Deel dit artikel .....

Samenwerking met
Aangesloten bij
Scroll naar boven